Evolution Sugearme

Verdens bedste udsugningsarme, det er tæt på


Udsugningsarme, eller sugearme, som de populært kaldes, fra Coral i Italien, er kendetegnet ved deres geniale og gennemtænkte design. Operatørens helbred og sikkerhed er altid i fokus, ligesom Coral altid tilstræber, at lave produkter, der er med til at optimere og lette arbejdsgangen.


Coral’s første sugearm, Evolution Flex, fik ordet ’Evolution’, da den ved sin tilblivelse var et kæmpe skridt i udvikling af løsninger, til at bortsuge de farlige gasser og dampe ved svejsearbejder. Siden den første udsugningsarm forlod fabrikken, er udvikling af nye produkter fortsat og topmodellerne Evolution No-Smoke er i dag blandt markedets stærkeste og suverænt bedste.

 

Evolution No-Smoke

Evolution No-Smoke er selvbærende udsugninsarme. De er det bedste og naturlige valg til udsugning af svejserøg, gasser, dampe, aerosoler, oliedampe, støv osv.
 

Evolution no-smoke sugearme er designet og konstrueret i fuld overensstemmelse med gældende love: Sikkerhed på arbejdsstedet ved bortsugning af farlige dampe og forurenende stoffer fra arbejdsmiljøet.
 

De vigtigste fordele:
 

Nem positionering: Rør og sugehoved på Evolution No-Smoke er koblet sammen af specielle udvendige patenterede led, og et fleksibelt ¨rør¨ NO-Smoke Flex, der gør det ekstra let både at bevæge sugearmen, og stille den i den ønskede position. Samtidig har No-Smoke arme, monteret med den originale bæring, 360o rotation.
 

Nem regulering: Evolution No-Smoke’s effektive spjæld, gør det muligt at indstille udsugningen mere præcist end set før, hvorfor de, specielt i de kolde måneder, ikke suger værdifuld varm luft ud af lokalet.
 

Lavere energibehov: Evolution No-Smoke er designet, så luften altid møder mindst mulig modstand indvendigt i armene og specielt i leddene, hvor belastningstabet er langt mindre, end i konkurrerende udsugningsarme. Det giver behov for lavere ventilatoreffekt og giver bedre energibesparelse.
 

Lavere støj: Evolution No-Smoke ¨larmer¨ mindre end andre tilsvarende sugearme, da det geniale design reducerer lufthastigheden kraftigt, og friktion dermed mindskes mest muligt. 

KLIK FOR MERE INFORMATION OG PRISER

 

 

 

Evolution No-Smoke ATEX 

Evolution No-Smoke ATEX sugearme er designet i overensstemmelse med maskindirektivet 98/37/EF og ATEX-direktivet 94/9/EF. Armene er klassificeret i overensstemmelse med ATEX-reglerne ref. CE Ex II 2 G/D.
 
Evolution No-Smoke ATEX udsugningsarme er designet til at bortsuge lokalt producerede forurenende gasser og faste stoffer i potentielt eksplosive atmosfærer.
 
Brug af specifikke materialer, for at garantere en korrekt jordforbindelse af de elektriske ladninger, der genereres under luftstrømmen i rørene og fraværet af elektriske komponenter, gør Evolution No-Smoke ATEX-armene egnede til anvendelse i ATEX Zone 22, 21, 2, 1 og med støv klassificeret St3.
 
Evolution No-Smoke ATEX røgudsugningsarme fås i diameter Ø100, Ø125, Ø150, Ø180 og Ø200 og i længder fra 2,1 til 4 m. De er udstyret med AISI 316 rustfrit stålrør, sugehoveder, justerbare spjæld og indvendige lejer.
 
På anmodning kan armene leveres fuldstændigt i AISI 316 rustfrit stål, der er egnet til fødevareindustrien, farmaceutiske og kemiske anvendelser.
 
Evolution No-Smoke ATEX sugearme, leveres med antistatisk fleksibel slange med R <109 Ohm, -20o<T<90o .

KLIK FOR MERE INFORMATION OG PRISER

 

Dynaflex

Coral Dynaflex er enkle svejsearme til effektiv udsugning. De er designet med No Smoke Flexslange, så de er super fleksible og enkle at positionere. Bevægelighed i alle retninger. To typer: Vognmonterede enheder (stående) eller centrale installationer (hængende).


3 & 4 mt længde - Ø 160 mm vægmonteret
2 & 3 mt længde - Ø 160 mm vognmonteret version
 

Fuldt fleksibel NO SMOKE FLEX SLANGE. Nem montering og vedligeholdelse med enkle bevægelser. Helt ny ergonomisk hætte af polypropylen WINGHOOD. inklusive indstillingsspjæld

 

KLIK FOR MERE INFORMATION OG PRISER

Flex Evolution No-Smoke

Økonomisk udsugningsarm komplet med hætte, borddrejebeslag og 2 eller 3 m flexslange.
 

To modeller: FLEX EVOLUTION NO-SMOKE kan hænges på væggen (FLEX EVOLUTION NOSMOKE/M) eller placeres på arbejdsbordet FLEX EVOLUTION NOSMOKE/T).
 

Dens vigtigste anvendelse er i den kemiske eller elektroniske industri, men kan bruges mange andre steder, hvor en stærk og økonimisk løsning ønskes.
 

Leveres i længder på 2 og 3 m og fra diameter Ø100 til Ø150.

KLIK FOR MERE INFORMATION OG PRISER

Bandiera

Bandiera er selvbærende forlængerarme eller forlængerbomme til Evolution No-Smoke udsugningsarme. De benyttes hvor rækkevidden skal forlænges og du skal nå ekstra langt.

 

Banidera leveres i diametre fra Ø100 til Ø250 og i længder fra 1 til 4 meter.
 

De passer til alle Evolution No-Smoke sugearme.

 

KLIK FOR MERE INFORMATION OG PRISER


Kontakt vores produktspecialist på mobil 20228272 eller via nedenstående:

 

Particulair
Højtoften 12
2690 Karlslunde
Denmark
Telefonnr.: 70231203