Risikofri opsugning af brandbare væsker

At opsuge brændbare væsker er ikke længere en farefuld opgave takket være Delfin 802W AIREX 1-2G. 
 

En enkelt gnist kan være forskel på liv og død. Almindelige 1-fasede vådsugere, som vi kender dem fra byggemarkeder og professionelle rengøringsopgaver, er alle udstyret med elektromotorer, der gnister. Forestil dig en brændbar damp (gas) fra beholderen, der møder en gnist fra motoren. Eller at der opsuges en metalgenstand, der med høj fart møder indersiden af beholderen når den opsuges: Gnist.
 

Alle arbejdsprocesser bør ske uden risiko for de personer, der udfører arbejdet. Delfin 802W AIREX 1-2G gør din arbejdsplads sikker.
 

Kender du til ATEX? Kort fortalt er ATEX sammenfattet af to Europæiske direktiver, der foreskriver hvordan du arbejder i områder, hvor en potentiel eksplosion vil kunne opstå. Der er et persondirektiv og et udstyrsdirektiv. Delfin 802W AIREX 1-2G er certificeret til at arbejde med brændbare væsker i gaszonerne 1 (mellemrisiko) og 2 (lav risiko). Indeni støvsugeren, hvor koncentrationen af brændbare væsker og gasser er stor, er støvsugeren certificeret til zone 0, der er zonen for højeste risiko.
 

Vi bruger ikke personværn som masker, handsker og briller for at se smarte ud. Det drejer sig om beskyttelse af dig. Derfor bør du bruge certificeret og lovpligtigt maskinel, der er egnet til de farlige opgaver.

 

Læs mere om Delfin 802W AIREX 1-2G

Husk! Vi giver dig et gratis tilbehørskit, når du købet en Delfin 802W AIREX 1-2G. Værdi DKK 3.710,00. Brug rabatkode 802-safe når du checker ud.


 

Kontakt os idag:

 

Particulair
Højtoften 12
2690 Karlslunde
Denmark
Telefonnr.: 70231203
CVR-nummer: 34129894