+4570231203 .">

Risikofri udsugning

oprettet d.

Risikofri udsugningRisikofri Udsugning


De certificerede Evolution No-Smoke ATEX sugearme beskytter dig og din arbejdsplads mod farlige eksplosioner og brande.
 

Det drejer sig alene om at undgå ulykker og at holde dit arbejdsmiljø sikkert. Intet andet. Alle har set hvordan gnister fra svejsearbejdet flyver om ørerne på smeden. Tilsæt nu en eksplosiv gas, der suges ind i udsugningsslangen, hvor den trykkes sammen og koncentrationen øges. Bum, ja, det kan ske. For der er en risiko for, at der indvendigt i sugearmen kan dannes en gnist og at den kan antænde den brandbare og eksplosive atmosfære.

Men ikke med Evolution No-Smoke ATEX udsugningsarme, der er designet og certificeret i h.t. Maskindirektiv 98/37/EC og ATEX direktiv 94/9/EC: CE Ex II 2 G/D, ATEX Zone 21, 1 og med støv klassificeret St3. Med disse sugearme forbedres arbejdsmiljøet og smeden, operatøren, og alle andre er sikret mod ulykken, der IKKE må ske.

Husk at dine udsugningsrør og et eventuelt filter også skal være sikret mod tændkilder (gnister). Dine rør bør være udført i rustfrit stål og dit filter have en ATEX certifikation, der modsvarer hvad du suger ud. Har du brug for hjælp og rådgivning, står vi naturligvis til din disposition.

LINK TIL EVOLUTION NO-SMOKE ATEX


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar